4/01/2013

Pääsiäinen / Ostern

huone4 huone3 huone huone1 huone9 huone5 huone6 huone7 huone8
Mun pääsiäiseeni ei ole kuulunut mitään kovin erikoista, itse asiassa koko neljän päivän vapaa koulusta on ollut mulla todella tyhjää. Välillä mukava niin! :) Meillä pääsiäisloma sijoittuu tänä vuonna koeviikon keskelle, joten siinäkin syy tyhjälle kalenterille. Näiden päivien aikana olen kolmen kirjan lukemisen lisäksi viettänyt rentoa aikaa poikaystävän kanssa vähän ulkoilemalla ja käymällä leffassa katsomassa "Pilvikartasto"n. Hieno leffa, suosittelen! Tänään heräsin kerrankin aamulla aikaisin ja kävin bodypumpissa, loppupäivän olenkin sitten opiskellut. Nyt odottelen poikaystävää meille! :)
 
Auf Deutsch:
Von meinem Ostern gibt es nicht viel zu erzählen, weil ich fast die ganze Zeit für die Klausurwoche gelernt habe. Aber natürlich habe ich auch etwas nettes gemacht, zum Beispiel war ich mit meinem Freund im Kino und wir haben auch draussen spaziert :)  Heute morgen bin ich schon früh aufgewacht und bin zu Bodypump gegangen, den Rest des Tages habe ich denn nur gelernt. Jetzt warte ich auf meinen Freund, der bald zu uns kommen soll! :)

5 kommenttia:

  1. Oot kyllä hirmu nätti! :) Löysin tän sun blogin vasta sun vaihtovuoden jälkeen mutta on ollu tosi kiinnostava lukea sun tekstejä näin jälkeenpäinki. Mulla on itelläki tuttuja Kölnissä, aivan ihana kaupunki, sinne on aina niin mukava palata :) Oon itseasiassa löhdössä ensviikolla (!!!) työssäoppimaan sinne lähiseudulle 11 viikoksi, vähän jo jänskää! Toi sivupalkin kirjotus on muuten niin osuva että oli pakko laittaa omaanki blogiin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon Päivi! :) Kiva kuulla! Missä päin Kölniä sulla on tuttuja? Vooi, vähän ihanaa että pääset sinne työssäoppimaan, tulee varmast olemaan mahtavaa :) pidä hauskaa siellä!

      Poista
    2. Aiemmat tutut asuu Porzin aluella ja nyt tosiaan vähän kauemmas sitten sinne Wiehliin :) Missä päin sie asustelit sillon ku olit siellä?

      Poista
    3. Okei :) Noita alueita en ite hyvin tunne, mut Porzissa on kyllä tullu käytyä! Mä asuin Sürth-nimisellä alueella, joka on aika puolivälissä Kölnin ja Bonnin keskustoja mut kuitenkin vielä kuuluu Kölniin :)

      Poista
  2. Aa :) Mullekkaan ei oo kyllä kovin tuttuja nuo alueet ku niitä on niin paljon, oikeastaan vaan ne missä on ite tullu liikuttua :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Danke für deinen Kommentar!